Eurest Services
 

Beveiligings-
diensten

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

beveiligingsdiensten EurestServices.nl

Safe and sound beveiligingsdiensten

Eurest Services biedt toonaangevende beveiligingsdiensten met een schat aan expertise, back-up en knowhow op allerlei locaties door heel Nederland. We begrijpen dan ook als geen ander dat veiligheid voor elke organisatie een perfecte combinatie van betrouwbaarheid, toewijding en professionaliteit vereist. En dat kan alleen worden bereikt met ervaren en bekwame beveiligingsmedewerkers die de juiste opleiding hebben genoten en bovendien een flinke portie toewijding in hun vak steken. Beveiligingsmedewerkers die voldoende zijn uitgerust om adequaat te kunnen schakelen en doorslaggevende beslissingen kunnen nemen passend bij de beveiligingswensen van jouw organisatie.

“Eurest Services: het gezicht achter veiligheid”

 

Beproefde aanpak

Universiteiten, ziekenhuizen of bedrijven, you name it, we secure it. Eurest Services kijkt met andere ogen naar beveiligingsdiensten. Wij creëren namelijk veiligheid. En met het creëren van veiligheid leveren wij een belangrijke bijdrage aan het onbezorgd kunnen leven, waardoor medewerkers zich veilig en vertrouwd kunnen focussen op wat echt belangrijk is.

•    All-round beveiligingsdiensten
•    Maatwerk
•    Hoge discretie

De juiste beveiligingsoplossing is voor elke organisatie anders. Als beveiligingspartner en -leverancier analyseren we de complexiteit van elke situatie afzonderlijk. Daarnaast inventariseren we de risico’s en stellen we vast wat de (wettelijke) behoeftes zijn. Tot in de kleinste details wordt met jou besproken hoe we deze uitdagingen willen gaan aanpakken. Van het ontwerp en beheer tot en met de uitvoering, bevindt Eurest Services zich in een unieke positie om onze beveiligingsdienstverlening volledig af te stemmen op jouw wensen. En de administratieve afwikkeling? Die handelen we met hetzelfde enthousiasme en dezelfde expertise af als de beveiligingsdiensten zelf. Alles met een gastvrije, persoonlijke benadering.

 

Security Services with a personal touch

 

Wil jij meer weten over onze beveiligingsdiensten?

In Eurest Services vinden organisaties een betrouwbare partner die inspireert en een veilige omgeving creëert waar mensen zich veilig voelen én waarin ze ook daadwerkelijk veilig zijn. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om je organisatie op locatie of op afstand te beveiligen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende analyse, risico-inventarisatie en offerte op maat.

beveiligingsdiensten Eurest Services