Eurest Services
 

live our promise

wie zijn wij

Voorbeeld afbeelding

Brighten up your day


hospitality

Onze excellente service biedt een zorgeloze ervaring gedurende de werkdag, zodat jouw medewerkers, klanten en gasten topprestaties kunnen leveren. ‘Workplace wellbeing’ waar een veilige (werk)omgeving en respect voor ons milieu belangrijke randvoorwaarden zijn.

Excellente service
Safety first! Het fundament van onze dienstverlening is veiligheid voor jou en voor onze medewerkers. Eurest Services leeft strenge kwaliteitseisen na en loopt voorop als het gaat om het creëren en in stand houden van een veilige werkomgeving.

Ons team van multidisciplinaire facilitair medewerkers ontvangt jou elke dag op een oprechte en persoonlijke manier. Start jij je dag met een heerlijke cappuccino in onze coffeebar of begin je met een ontspannen yogasessie? Jij kiest bij ons alleen de beste, meest vooruitstrevende en gezonde producten en diensten.

Onze facilitair manager draagt zorg voor de volledige facilitaire dienstverlening op jouw locatie en betrekt de specialisten om op elk gebied onderscheidend te zijn.

 

Mens en beleving
Geurbeleving, muziek op de werkvloer en een healthy foodbar; het zijn slechts voorbeelden van concepten waarbij jouw zintuigen tijdens jouw werkdag worden geprikkeld. Met ons hospitality DNA maken wij het verschil en zorgen wij keer op keer voor een bijzondere beleving.

Veilig en verantwoord
Jij kunt erop rekenen dat wij de juiste oplossing bieden om bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Jullie doelstellingen en organisatiecultuur zijn uitgangspunten van onze dienstverlening. Wij vinden het vanzelfsprekend dat al onze diensten zijn gericht op duurzaamheid, circulariteit en het bevorderen van menswelzijn. Door onze diensten naadloos te laten aansluiten op jullie kernwaarden beperken wij risico’s en dragen wij bij aan de continuïteit van jullie bedrijfsvoering.

We maken gebruik van de meest innovatieve materialen en middelen, daardoor blijft onze dienstverlening efficiënt en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Eco kantoorartikelen

Wij werken met milieuvriendelijke kantoorartikelen; gebaseerd op erkende internationale ISO standaarden, het hoogste niveau in de reeks milieuerkenningen.