Eurest Services
 

Facilitaire

diensten

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Facilitaire diensten: efficiënt, flexibel en betrokken

Als organisatie steek je elke dag de handen uit de mouwen om de beste (facilitaire) diensten, producten of zorg te verlenen. Maar ook het organiseren en uitvoeren van logistieke en ondersteunende taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijdverzorging, schoonmaak- en onderhoudsdiensten horen hierbij. Voor al deze facilitaire diensten kun je terecht bij Eurest Services. Met bijna 5.000 medewerkers leveren wij facilitaire diensten binnen heel Nederland. Benieuwd naar het gevarieerde en flexibele aanbod van onze facilitaire diensten? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Facilitaire diensten: marktleider in hospitality

De facilitaire diensten van Eurest Services staan garant voor kwaliteit, efficiëntie, creativiteit, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Wist je dat er al meer dan 1.700 organisaties in onder andere de industrie, het onderwijs, de overheid, de horeca en het bedrijfsleven gebruikmaken van onze facilitaire diensten? Zo zijn wij marktleider in hospitality services. Hostmanship en hospitaliy zit in ons DNA en vormt de solide basis voor al onze frontoffice diensten. We leven strenge kwaliteitseisen na en laten onze diensten naadloos aansluiten op jouw speerpunten. Bovendien zijn we vooruitstrevend: we maken enkel gebruik van de meest innovatieve materialen en middelen. Zo is onze dienstverlening zowel efficiënt als hoogwaardig. Maatwerk is onze specialiteit, dus in iedere situatie wordt vakkundig bekeken wat het beste aansluit op jouw specifieke wensen.

Facilitaire beveiligingsdiensten

Eurest Services levert niet zomaar een beveiligingsdienst, wij creëren “veiligheid”. Want elke organisatie is anders. Dus elke beveiligingsoplossing is uniek en maatwerk. We analyseren elke situatie afzonderlijk en inventariseren risico’s. Geheel in overleg met jou stellen we een plan van aanpak op. Zo kunnen wij met onze terreinbewaking bijvoorbeeld fysieke beveiligingsmedewerkers of de nieuwste elektronische (toegangs)systemen leveren.

Coronaproof gebouw met goede ventilatiesystemen

Nu het coronavirus de overhand heeft genomen en bekend is dat COVID-19 ook verspreid kan worden via aerosolen, zijn ventilatiesystemen belangrijker dan ooit tevoren. Vooral op plekken waar veel mensen bij elkaar komen - denk bijvoorbeeld aan kantoorruimtes - is een coronaproof ventilatiesysteem onmisbaar. De experts van de facilitaire diensten van Eurest Services zijn gespecialiseerd in luchtkwaliteit en binnenruimten en geven jou geheel vrijblijvend advies voor een ideaal binnenklimaat. Vervolgens regelen wij een op maat gemaakte oplossing voor een coronaproof ventilatiesysteem en zorgen voor het periodieke onderhoud, zoals de reiniging van luchtkanalen.

Duurzame dienstverlening

Aangezien wij ‘s werelds grootste Food & Services dienstverlener zijn, hebben wij de mogelijkheid om een duurzame dienstverlening aan te bieden voor onze facilitaire diensten. Zo gebruiken wij milieuvriendelijke kantoorartikelen die gebaseerd zijn op erkende internationale ISO-standaarden en maken wij intensief gebruik van de duurzaamste schoonmaaktechnologieën. Zo hoeven er minder water en schoonmaakmiddelen te worden ingezet voor een schone en veilige (werk)omgeving. Bekijk hier alle facetten van onze duurzame dienstverlening.

Benieuwd geworden naar de facilitaire diensten van Eurest Services? Mail dan naar info@eurest.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)20 5643 700.