Eurest Services
 

Healthy Building

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Investeer in de toekomst, investeer in een Healthy Building

Bedrijven bevinden zich op dit moment in een periode die veel uitdagingen kent. De meeste bedrijven moeten leren navigeren in onbekende wateren. Het creëren van een veilige, duurzame en gezonde werkplek is nu, maar ook in het tijdperk na corona belangrijker dan ooit tevoren. Er zijn maatregelen die we vandaag proactief kunnen nemen om jou te helpen werknemers en bezoekers op de werkplek te beschermen. Onze aanpak voor een Healthy Building speelt daarbij een centrale rol. Het investeren in de ontwikkeling van een Healthy Building levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van jou en je medewerkers. Eurest Services is jou graag van dienst om dit concept efficiënt, eenvoudig en op korte termijn te realiseren.

 

Future-proof Your Building

 

Onze Customer Journey voor een Healthy Building: Eurest Services wijst je de weg!

Eurest Services staat bekend om haar innovatieve oplossingen en concepten op het gebied van geïntegreerd facilitair management. We zijn vindingrijk, betrokken en vastbesloten om jouw belang, de gezondheid én het welzijn van jouw en onze medewerkers te beschermen en te optimaliseren. Daarom hebben wij hard gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen en handige tools met een overzichtelijke Customer Journey voor het realiseren van een Healthy Building op jouw locatie. Dankzij deze Customer Journey vanuit het perspectief van de pandbewoner, bieden wij effectieve oplossingen voor uitdagingen waar alle organisaties voor staan als we na corona weer intensiever gebruik gaan maken van onze werkplekken. Bereid je samen met Eurest Services voor op een gezonde en veilige toekomst, waarin welzijn, bewustzijn, voorkoming en gemak tot de kernwaarden behoren.

Healthy Building: veilig opstarten

Om nu en straks weer veilig met elkaar te kunnen gaan opstarten en doorgroeien in een andere werkelijkheid is een Healthy Building essentieel. Bij de metamorfose van een gebouw tot een Healthy Building komen veel aspecten aan bod. Elke organisatie is uniek en dat realiseren wij ons. We bieden de handvatten die we graag samen met onze klanten bespreken om tot de juiste keuzes te komen in elke situatie.

Alle potentiële aanpassingen hebben wij reeds in detail voor jou uitgewerkt in onze Customer Journey en wij brengen ze graag voor jou en je medewerkers snel en efficiënt in de praktijk. Wat dacht je van specialistische opstartreiniging, ontsmettingspunten, wellness checks, high-touch desinfecteer programma's en thermische camera’s? Of van safety hosts, afstandsmelders, routing en het herinrichten van meeting rooms? Met een flinke dosis knowhow, creativiteit en motivatie staan wij schouder aan schouder om jou te helpen bij het realiseren van een Healthy Building: ready for the future.

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie over een Healthy Building contact met ons op! Onze experts nemen graag de mogelijkheden met je door.

Getting ready with Eurest Services

Facility management | Eurest Services