Eurest Services
 

Kantoor-

schoon-
maak

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Kantoorschoonmaak 2.0: Yes We Can!

Eurest Services is second to none in geïntegreerde facilitaire dienstverlening. Onze toonaangevende schoonmaakdiensten vormen daarvan een essentieel onderdeel. Maar de huidige tijden vragen om verandering – het schoon van vroeger is niet meer het schoon van nu. Als innovatieve en vindingrijke schoonmaakpartner geven wij anno 2020 een nieuwe invulling aan onze vooraanstaande kantoorschoonmaakdiensten, die volledig aansluiten op ons concept voor een Healthy Building. Met de facilitaire dienstverlening van Eurest Services is jouw kantoor klaar voor de toekomst!

•    Schoonmaakdienstverlening op hoog niveau
•    Flexibele dienstverlening
•    Dagelijkse schoonmaakrondes
•    Specialistische reiniging
•    Innovatief & duurzaam
•    Veilig & professioneel

Kantoorschoonmaak door Eurest Services: beleef het verschil

Dankzij onze flexibele en professionele schoonmaakdiensten zorgen wij ervoor dat jouw kantoren, werkplekken, meeting rooms en het bedrijfsrestaurant frequent en grondig worden gereinigd. En dat is belangrijk, want een schone en frisse werkomgeving levert niet alleen een aanzienlijke bijdrage aan het welzijn en de werkbeleving van je medewerkers, het is tevens je visitekaartje voor klanten en de plek waar dagelijks belangrijke beslissingen worden genomen. De teams van Eurest Services kunnen snel schakelen en maken gebruik van de nieuwste duurzame en veilige middelen. Bovendien zal je ze nóg vaker tegenkomen dankzij onze verhoogde schoonmaakfrequenties.

Toekomstbestendige kantoorschoonmaak

Ons diensten- en productenaanbod is volledig uitgerust voor de toekomst. Zowel op het gebied van dagelijkse schoonmaak als op het vlak van specialistische reiniging zijn de juiste oplossingen direct voor jou beschikbaar. Bovendien maken we gebruik van nieuwe, effectieve werkwagens die passen bij de huidige hygiënische maatstaven, waardoor wij jouw kantoor keer op keer veilig, duurzaam en professioneel kunnen schoonmaken. We laten niets aan het toeval over en vuil krijgt bij ons geen kans. Onze vriendelijke en getrainde medewerkers zetten alles op alles voor een perfect eindresultaat, zodat jij en jouw medewerkers optimaal kunnen presteren.

Overweeg je de schoonmaak van jouw kantoor uit handen te geven aan een betrouwbare en ervaren schoonmaakpartner? En vind je duurzaamheid, veiligheid en toekomstbestendigheid bij kantoorschoonmaak net zo belangrijk als wij? Laat je door ons informeren en inspireren! We nemen graag de mogelijkheden met je door.