Eurest Services
 

Schoon-
maak-
diensten

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Schoonmaakdiensten | Eurest Services

 

Spiegeltje, spiegeltje….

Er is maar één eerste indruk! Perfect gewassen ramen, een schone en overzichtelijke entree en blinkend sanitair. Met hospitality in ons DNA en specialisme in integrale facilitaire dienstverlening dragen wij graag bij aan de beste werkplek voor jouw medewerkers

•    Kwaliteit. Om de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten te waarborgen werken wij uitsluitend met gediplomeerde schoonmaakmedewerkers en volgens een innovatief schoonmaakconcept.
•    Duurzaam. Onze schoonmaakdiensten kunnen volledig circulair worden uitgevoerd. Met behulp van microvezeltechnieken, verantwoorde en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en verpakkingsmateriaal van suikerriet beperken we onze impact op het milieu.
•    Flexibel. Iedere werkplek is uniek. Onze schoonmaakprofessionals luisteren dan ook graag naar jouw wensen zodat elke ruimte met de juiste frequentie wordt schoongemaakt.
•    Betrokken. Bekende gezichten en een vast aanspreekpunt zorgen voor meer betrokkenheid bij je organisatie en leiden aantoonbaar tot duurzame relaties met opdrachtgevers en medewerkers.


Transparante schoonmaakdiensten voor en achter de schermen

Onderzoek toont aan dat een schone en hygiënische werkomgeving een positief effect heeft op de productiviteit, effectiviteit en het werkplezier van medewerkers. Juist nu is een schone en hygiënische omgeving een absolute noodzaak binnen iedere organisatie en zijn schoonmaakdiensten die worden uitgevoerd door opgeleide professionals geen overbodige luxe.

Wanneer je de schoonmaak van je kantoor of het onderhoud van je organisatie echter uit handen geeft, is het belangrijk dat je blind kunt vertrouwen op een crystal clear eindresultaat. Als multi-service supplier garanderen wij niet alleen een meetbare verbetering in de hygiëne op de werkvloer, maar staan we er ook garant voor dat afspraken áltijd worden nagekomen en de kwaliteit van de dienstverlening altijd hoog is. Met Eurest Services vind je een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en persoonlijk contact.

Eurest Services levert: nooit minder, altijd meer!

 

 

Facilitair beheer | Eurest Services