Eurest Services
 

Terrein-
bewaking

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Terreinbewaking Eurest Services

Terreinbewaking

We’ll back you up!

Bij terreinbewaking wordt al snel gedacht aan een hoog hekwerk of omheining. En hoewel dit soms een uitstekende basis vormt om mee te beginnen, zijn er op het gebied van security voortdurend nieuwe ontwikkelingen en innovaties om jouw pand of terrein in de toekomst nóg beter te kunnen beveiligen.

Het leveren van fysieke beveiligingsmedewerkers, de aansluiting op een alarmcentrale, opvolging en de nieuwste elektronische (toegangs)systemen (detectie, toegangspoorten, slagbomen en camerabewaking) bieden stuk voor stuk een perfecte oplossing om toegang tot het (bedrijven)terrein te controleren en te beheren. We zijn hierin partner voor zowel kleine als grote bedrijven, instellingen, overheden, en publieke ruimten. Eurest Services backs you up!

360° terreinbewaking

Eurest Services regelt terreinbewaking van A tot Z; van ontwerp en installatie tot plaatsing, geheel afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf. Een beveiligingsoplossing van Eurest Services is dus altijd een oplossing op maat.

Terreinbewaking maintenance

Om er zeker van te zijn dat je terrein altijd goed is beveiligd is een periodiek onderhoud door ons maintenance team noodzakelijk. Naast de installatie houden zij alle (beveiligings)systemen up-to-date en wordt zorg gedragen voor een correct onderhoud.

Excelleren door grenzen te verleggen

Ook op het gebied van geïntegreerde veiligheidsdiensten is Eurest Services als multi-service supplier een betrouwbare kennispartner. Ook daarmee dragen we immers bij aan ons ultieme doel: het creëren van een maximale Workplace Wellbeing. Eurest Services levert totaaloplossingen op het gebied van terreinbewaking waarbij alles op elkaar wordt afgestemd, zodat je terrein 24/7 optimaal is beveiligd. Wil jij meer weten over de nieuwste technologieën om je pand en/of terrein te beveiligen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.