Eurest Services
 

veilige en
gezonde werkplek

wie zijn wij

facilitair management | Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Een veilige en gezonde werkplek begint bij Eurest Services

Als gevolg van de COVID-19-pandemie zijn mensen zich extra bewust van een veilige en gezonde werkplek. Om het welzijn van klanten en medewerkers in zakelijke en openbare ruimtes te beschermen, maakt Eurest Services gebruik van specialistische schoonmaakmiddelen voor een optimale dieptereiniging van high-touch oppervlakken. Voor materialen die water- en alcoholbestendig zijn, maken wij gebruik van gebruiksklare aerosol ontsmettingsmiddelen op basis van alcohol. Zo kan er hygiënischer en doeltreffender worden schoongemaakt en dat levert een belangrijke bijdrage aan een veiligere en gezondere werkplek.

Onze meest hygiënische oplossingen voor een veilige en gezonde werkplek

Professionele luchtzuivering, social distancing en een goede handhygiëne kunnen virusoverdracht en verspreiding van ziektekiemen sterk reduceren. Aangezien onze handen een cruciale rol spelen in de verspreiding van het virus, is een goede handhygiëne essentieel om de overdracht van huid-, luchtweg- en maagdarminfecties te helpen voorkomen. Binnen je bedrijf zijn er tal van manieren waarop je een veilige en gezonde werkplek kunt creëren. Zorg er bijvoorbeeld voor, dat op alle hotspots in je bedrijf een dispenser of desinfectiezuil aanwezig is. Zo wordt iedereen die erlangs loopt aangemoedigd zijn of haar handen te ontsmetten.

Hand Hygiëne Hotspots

•    Werkplek
•    Receptie
•    Lunchruimte
•    Bedrijfsrestaurant
•    Gemeenschappelijke ruimtes
•    Sanitair
•    Lift
•    Pantry

Producten voor een hygiënisch welkom en vertrek

Alcohol Sprays

Dit gebruiksklaar ontsmettingsmiddel op basis van 80% ethanol is geschikt voor ontsmetting van alle materialen en oppervlakken die water- en alcoholbestending zijn. Bovendien hoeft het niet te worden nagespoeld. Makkelijk in gebruik en zeer hygiënisch, ideaal voor een veilige en gezonde werkplek.

Desinfectiezuilen

Eerder spraken we al over het belang van desinfectiezuilen op hotspots binnen jouw bedrijf. Dankzij deze intuïtieve gebruikerservaring kunnen gasten, klanten en werknemers hun handen op ieder gewenst moment desinfecteren. Dit kleurstofvrije ontsmettingsmiddel doodt tot 99,99% van de bacteriën, virussen en schadelijke ziektekiemen en verzorgt en beschermt de handen. Het doeltreffende ontwerp bevat een no-touch, sensorbediende dispenser voor een ultrahygiënisch gebruik. De zuil is bovendien eenvoudig te verplaatsen en makkelijk navulbaar. De dispenser kan op drie manieren worden bediend:

•    Handmatige bediening
•    Elleboogbediening
•    No-touch (sensor)

Creëer een veilige en gezonde werkplek: vraag naar onze checklist!

Bedrijven hebben nu meer dan ooit een effectieve, bewezen en deskundige reiniging nodig. Zo creëer je een veilige en gezonde werkplek die je medewerkers, merk en reputatie beschermt. Ontdek onze aerosol reinigingsproducten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat van een van onze hygiëne experts bij Eurest Services.

beeld robot2.png