Eurest Services
 

kerst-
versiering

wie zijn wij

Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Facilitaire dienstverlening | Eurest Services

Zakelijke kerstversiering begint bij Eurest Services

Wil jij ook genieten van een sfeervolle en stralende kerst die bijdraagt aan het welzijn van je werknemers en klanten? Met de zakelijke kerstversiering van Eurest Services geniet jij van een magische kerstsfeer en wij zorgen voor de rest! Want zoals je van ons mag verwachten staan kwaliteit, veiligheid en service voorop.

•    Kwalitatief hoogwaardige materialen
•    100% veilig
•    Decoratieve kleurpakketten
•    Brandveilig
•    Excellente service

Zakelijke kerstversiering met een gouden randje

Onze kerstbomen worden gemaakt van materialen die zorgen voor een authentieke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor zijn onze kerstbomen niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Onze stylisten zorgen voor een traditioneel of modern versierde boom en gaan elk jaar weer op zoek naar de nieuwste stijlvolle trendkleuren, zodat jij er zeker van kunt zijn dat jouw zakelijke kerstboom de blikvanger van je bedrijf is. Liever geen klassieke kerstboom? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! Vraag onze medewerkers naar ons verrassende assortiment bestaande uit schitterende guirlandes en kransen. Uiteraard is al onze zakelijke kerstversiering gecertificeerd en vervaardigd van brandvertragend materiaal, waardoor de brandveiligheid gewaarborgd kan worden.

Veilige zakelijke kerstversiering

Als je een echte kerstsfeer wil creëren, mag kerstverlichting zeker niet ontbreken! Zakelijke kerstverlichting zorgt zowel binnen als buiten je bedrijfspand voor een echt kerstgevoel. Onze kerstverlichtingen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren en zijn allemaal voorzien van een keurmerk. Of je nu op zoek bent naar warm-witte of juist gekleurde LED's, clusterverlichtingen of koppelbare lichtsnoeren, Eurest Services levert de verlichting die aansluit op jouw huisstijl.

Excellente (kerst)service

Onze ervaren en getrainde medewerkers staan graag voor je klaar en voorzien je van deskundig advies voor een smaakvolle aankleding van je pand, geheel in overeenstemming met ons Workplace Wellbeing-concept. Bovendien vinden onze werkzaamheden altijd plaats volgens de geldende voorschriften en veiligheidseisen en gebruiken wij uitsluitend geteste en goedgekeurde materialen. Is de kerstperiode voorbij? Dan zorgen onze medewerkers ervoor dat alle zakelijke kerstversieringen weer netjes worden opgeruimd. Precies zoals je van ons mag verwachten!

 

Eurest Services ontzorgt
van begin tot eind

 

Frontoffice-diensten | Eurest Services