Eurest Services
 

Zakelijke

onderhouds-
diensten

wie zijn wij

Eurest Services

Eurest Services


live our promise

Facilitaire dienstverlening | Eurest Services

Zakelijke onderhoudsdiensten binnen handbereik

Bij Eurest Services kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan zakelijke onderhoudsdiensten. Van postverwerking, de uitgifte van kantoorartikelen tot kleine interne verhuizingen. Het team van Eurest Services dat de onderhoudsdiensten vakkundig uitvoert, bestaat uit stewards, huismeesters en conciërges. Onmisbare schakels binnen iedere organisatie die breed inzetbaar, technisch opgeleid en uiterst servicegericht zijn. Dankzij een landelijk dekkend netwerk kunnen zakelijke onderhoudsdiensten binnen no-time op jouw locatie vakkundig en efficiënt worden verzorgd. Dag na dag zetten onze zakelijk onderhoudsteams zich in om jouw organisatie met gespecialiseerde mensen, middelen en materialen te ondersteunen en te ontzorgen. Grote service met een brede glimlach!

Zakelijke onderhoudsdiensten wanneer het jou uitkomt

Binnen iedere organisatie is het van belang dat (klein) onderhoud en het aanpakken van klusjes vlekkeloos verloopt. Met de zakelijke onderhoudsdiensten van Eurest Services kun je erop vertrouwen dat klussen vakkundig, snel en flexibel worden aangepakt. Onze teams kunnen jouw organisatie het hele jaar door ondersteunen op basis van geplande onderhoudstaken, maar springen ook graag bij waar en wanneer dat nodig is. Als er bijvoorbeeld plots iets gerepareerd moet worden of als er materialen, decoraties of kantoormeubelen verplaatst moeten worden.

Zakelijke onderhoudsdiensten door onze stewards

Onze stewards zorgen voor een adequate, doelgerichte en care-free aanpak bij de realisatie van on-site services en vormen een belangrijke schakel in de keten van voorbereidende facilitaire diensten, taken en werkzaamheden. Het voorbereiden van zalen en vergaderruimtes, organiseren van lunches en klaarzetten van multimedia en (rand)apparatuur voor presentaties zijn een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien bewaken onze stewards voortdurend of de facilitaire dienstverlening voldoet aan het kwaliteitsniveau en de gemaakte serviceafspraken. Wel zo makkelijk!

Zakelijke onderhoudsdiensten door onze conciërges en handymen

Onze conciërges of handymen zorgen voor het dagelijks onderhoud aan gebouwen en op terreinen en staan altijd voor je klaar, of het nu gaat om het uitvoeren van geplande werkzaamheden of een onvoorziene klus die snel tussendoor moet worden geklaard. Al onze conciërges en handymen beschikken over een gecertificeerde opleiding conform EN50110 en NEN3140. Wat de klus ook is, op onze conciërges of handymen kun je vertrouwen en ben je altijd verzekerd van een uitstekend eindresultaat!

Zakelijke onderhoudsdiensten door onze huismeesters

De huismeesters van Eurest Services zijn all-round inzetbaar en bieden ondersteunende diensten in gebouwen, maar ook op terreinen. Deskundig, snel inzetbaar en uiterst veelzijdig. Naast het bieden van ondersteuning bij interne verhuizingen, het (opnieuw) inrichten van kantoorruimtes, postverwerking en de uitgifte van kantoorartikelen of het vullen van toners, staan ze ook voor je klaar voor het uitvoeren van ongeplande onderhouds- of reparatieverzoeken.

Gecertificeerde zakelijke onderhoudsdiensten voor ondernemend Nederland

De werkzaamheden van Eurest Services worden uitgevoerd op basis van strikte milieu- en veiligheidseisen. Onze zakelijke onderhoudsdiensten zijn gecertificeerd conform:

•    ISO 9001:2008
•    ISO 14001:2004
•    OHSAS 18001:2007

Benieuwd naar wat de zakelijke onderhoudsdiensten van Eurest Services voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@eurest.nl of bel naar +31 (0)20 5643 700. Wij staan graag voor je klaar!

Facilitaire diensten | Eurest Services